Via de onderstaande links kun je meer informatie vinden over organisaties en initiatieven waar Pinky More mee samenwerkt.


The Yoga Institute
Het oudste georganiseerde yoga centrum in de wereld. Hier is Pinky More tot lerares opgeleid.


Centre Lothlorien
Centre Lothlorien is een cursuscentrum in Noord-Oost Frankrijk dat het hele jaar door een uitgebreid programma aanbiedt, met activiteiten gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling. In de zomer organiseert Pinky hier yogaweken.


Rijn IJssel
Samen met de Rijn IJssel Vakschool Wageningen organiseert Heart of India Yoga workshops en arrangementen in Arnhem en Wageningen.


One Planet - One People
Heart of India is verbonden met One Planet - One People. Op de Internationale gathering (juni 2017) op Centre Lothlorien in Frankrijk is een Manifest geschreven en begonnen de ‘Heart Movement‘.
Heartcellen over de hele wereld met eigen initiatieven worden door dit project verbonden.


Lothlorien Peacefestival
Eens in 2 jaren organiseert Centre Lothlorien een internationaal vredesfestival. Met haar activiteiten in Indian Classic Yoga vertegenwoordigd Pinky India.


Hatha Yoga `Hamsa´
Hamsa is een yogacentrum in Huissen. De aandacht gaat uit naar contact maken met je lichaam en daarvanuit verbinding met de wereld te maken. Bekijk de agenda om te zien wanneer Pinky hier activiteiten organiseert.


De Lindewei
De Lindewei is een centrum voor Yoga, Bewustzijn en Creativiteit in Leiden. Bekijk de agenda om te zien wanneer Pinky hier activiteiten organiseert.


the Centre of Body & Mind
The Centre of Body & Mind is een yogacentrum in Sassenheim. Elke zondag geeft Pinky hier een Special Class.


Kracht & Inspriratie
Kracht & Inspiratie is een evenement dat regelmatig wordt georganiseerd. Verschillende mensen en organisaties komen bij elkaar om workshops, lezingen en producten aan te bieden. Regelmatig geeft Pinky More hier een introductie cursus."When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it."

*** Paulo Coelho ***